Grote Breedstraat 1 - 9101 KH Dokkum
Grote Breedstraat 1 - 9101 KH Dokkum

Over ons

December 2013 hebben Nick en Anke Mellink de deuren geopend van hun Grand Café.
Nick is de drijvende kracht in de keuken en Anke ontvangt de gasten met een glimlach. Samen met hun team van enthousiaste medewerkers zorgen ze ervoor dat je met een voldaan en tevreden gevoel het restaurant weer verlaat.
En hier zeker weer eens terug wilt komen!


Grand Café de Waegh is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand in vestigingsstadje Dokkum en werd in 1754 oorspronkelijk gebouwd als boterwaag. Toen Nick en Anke de Waegh in 2013 openden hebben ze het pand verbouwd tot Grand Café. Maar na een paar jaar gedraaid te hebben begon de Waegh te groeien en werd het restaurantgedeelte en de keuken eigenlijk te klein. Daarom heeft er in januari 2021 wederom een grote verbouwing plaats gevonden.
Het restaurant heeft een complete nieuwe look gekregen en de keuken is naar boven verplaatst. Dit alles heeft geleid tot een mooi, modern ingericht restaurant met behoud van authentieke details. Zo vind je nog de originele muren en deuren in het restaurant en zijn de mooie details van het monumentale gebouw ook aan de buitenkant nog goed te zien.
Dit alles in combinatie met onze passie voor koken en gastvrijheid maakt de Waegh tot een heerlijke plek om te eten, drinken en vooral te genieten!

Bij Grand Café de Waegh kun je terecht voor lunch en diner. Overdag kan je op het terras, het restaurant of in de serre genieten van koffie met huisgemaakt gebak, een lekker glas wijn, een heerlijk biertje van de tap, cocktails en de lekkerste borrelhapjes.

"Eten, drinken en genieten van onze verse producten en gastvrijheid"
Nick en Anke Mellink

© 2021 De Waegh  . Design door NDC mediagroep / CMCG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram